Salus Qualitas Consulting Oy - hinnasto

Palvelumme

Koulutukset ja neuvonta

Koulutus- ja neuvontapalvelumme löydät osoitteesta: www.sotetraining.fi
Voimme räätälöidä koulutuksia osaamisalueidemme puitteissa toiveittenne mukaan!

SQM-TOIMI®

Asiakas -ja potilastietojärjestelmä ja laatujärjestelmä SQM-TOIMI® on suunniteltu sosiaali -ja terveysalan yksin- ja pienyrittäjille asiakasraportointiin ja tietojen tietoturvalliseen hallintaan. Ketteränä järjestelmänä sen käyttöönotto on tarvittaessa todella nopeaa. SQM-TOIMI ® -järjestelmä on Valviran tietojärjestelmätoimittajarekisterissä ja siinä on Kanta-palveluvalmius.

SQM-TOIMIn asiakasrekisterissä hoidat kaikki asiakkaaseen liittyvät toimenpiteet kuten raportoinnin, käyttörahaseurannan, yhteystiedot, muistutukset ja asiakastiedostot kuten sopimukset. Järjestelmään on mahdollista tehdä myös asiakaskohtaista laatumittaristoa, jossa voidaan seurata asiakaskohtaista kehittymistä.

Järjestelmän tiedostoihin tallennat kaikki yrityksesi asiakirjat tietoturvallisesti sekä laadit niille tarvittaessa muistutukset, jotta muistat päivittää ne ajoissa ja delegoit niitä eteenpäin yrityksesi sisällä henkilöille, joiden haluat niihin tutustuvan. Avoimet tehtävät muistuttavat sinua asioista, jotka pitää muistaa hoitaa ajallaan.

Lisäksi järjestelmään asiakkaamme saa halutessaan käyttöönsä moduuleja mm. ajanhallintaan, palautteisiin tai omavalvontaan.

Lataa SQM-TOIMI®-esite tästä.

SQM-TOIMI® hinnasto

SQM-TOIMI® Asiakas -ja Potilastietojärjestelmä tai SQM-TOIMI® Laatujärjestelmä.
  • 45 € / kk 1-2h yritykset
  • 67 € / kk yli 2h yritykset
(Yksi järjestelmä voi olla sekä asiakas -ja potilastietojärjestelmä että laatujärjestelmä.)
Hintoihin lisätään alv 24%